enerON a led fénycső specialista

enerON europe professzionális minőségi ipari irodai üzleti led fényforrások

lámpa

az energia ma-holnap a világ egyik legfontosabb problémája. ez a holnap már elkezdődött... Ha számít a világítás költsége és minősége, ha szeretnének megtakarítani, akkor mindenképpen fontos partnerek vagyunk az Önök számára. Minőségi  led  világítástechnikai  terrmékek. 

enerON professzionális led világítástechnika a világon ma elérhető egyik legjobb fényforrások Professzionális, ipari, irodai, üzleti alkalmazásokra való led fényforrásokat fejlesztő, gyártó és forgalmazó európai cég vagyunk. Kiemelkedő színvonalú termék választékunk általános és speciális led fényforrások, led lámpák, led panelek, led fénycsövek, irodákba, raktárakba, üzemcsarnokokba, kereskedelmi üzletekbe, ipari alkalmazásokra. Energia költség megtakarítás, fény, szépség, környezet.

enerON europe professzionális led világítástechnika magyarország

IPARI felhasználásra leggyakoribb a hagyományos fénycső. T8. A korszerűsítés nagyon egyszerű, LED FÉNYCSŐ a már elavult, költséges fluoreszcens fénycsövek helyére, azonos mérettel, jobb megvilágítással,  és csak töredék fogyasztással. nem kell semmit átalakítani Régi fénycső ki, új fénycső be. Ledes IPARI MÉLYSUGÁRZÓK a drága higanygőz és fémhalogén lámpák kiváltására. A felújítást nem érdemes halogatni, mert jó beruházás, gyors a megtérülés,  és sokmilliós a megtakarítás. A régi, gazdaságtalan fényforrásokkal minden hónap pazarlás, és háromszoros kiadás.

iroda led világítás

Az IRODÁK álmennyezetén szinte minden helyen, fénycsöves lámpatestek vannak. A korszerűsítés itt kétféle lehet, vagy a régi fénycsövek helyére új, LED FÉNYCSŐ kerül, vagy egész lámpatestet lehet kiváltani komplett, esztétikus, LED PANELEK egyszerű cseréjével. Irodaházaknál fontos üzemeltetési szempont a világítási költség, és fontos munkahelyi szempont a jó láthatóság, a szemnek kellemes, sokkal jobb fény is.

led világítás boltok üzletek

ÜZLETEK, BOLTOK, ÜZLETLÁNCOK világítása többnyire halogén izzós, fénycsöves, kompakt fénycsöves lámpákkal történik. LED FÉNYCSŐ LED LÁMPATESTEzeken a helyeken különösen fontos a szép és kellemes megvilágítás, az áruk jó megvilágítása, az üzlet megfelelő hangulata. A vásárlók elégedettsége. A sokat  fogyasztó, sok hőt termelő, drága és kellemetlen régi megoldások helyett, esztétikus, takarékos, az üzlet szépségét és nyereségét elősegítő  világítási megoldásokat ajánlunk. Kisebb havi költség, szebb világítás, több vevő, nagyobb forgalom. Hasznot hoz a korszerűsítés.

 

eneron europe professzionális ipari irodai üzleti led világítás technika gyártás

A lényeg egyszerű. A régi, elavult, sokat fogyasztó lámpákat megéri kicserélni ledes fényforrásokra, mert alig fogyasztanak, hosszú az élettartamuk, és a szemnek kellemes fényt árasztanak. A korszerűsítéshez kiváló színvonalú, európai minőségű termékeket nyújtunk.

! minden nap háromszoros a világítás költsége !

....

Chrome 1024x768    all rights reserved © enerON 2009      enerON Europe Magyarország Kft.