ipari irodai led világítás felújítás korszerűsítés műszaki pénzügyi megoldások

enerON LED lighting

A világítás költsége és minősége ma már fontos kérdés, minden jól gazdálkodó vezető, és minden felelős műszaki szakember számára. A régi, elavult, sokat fogyasztó lámpák korszerűsítése gyors megtérülésű, jó beruházás, amely hosszú hosszú évekre jelentős energia költség csökkenést, olcsó üzemeltést, és jobb minőségű világítást eredményez.

A ledes világítástechnika sok év fejlődési időszak után, úgy három évvel ezelőtt eljutott abba az állapotba, hogy már nem a jövő technikája, hanem a led világítás ma már a legjobb műszaki és gazdasági megoldás. Évekkel ezelőtt még teljesen jogos volt a kérdés, hogy mennyivel fogyaszt kevesebbet, megtérül-e, tud-e elég fényt adni, mennyire tartós, mennyire megbízható. Öt évvel ezelőtt még nem volt alkalmas arra, hogy ténylegesen kiváltsa a régi izzókat, fénycsöveket, halogénlámpákat. Ma teljes egészében képes erre, minden beltéri fényforrás kiváltható, műszakilag és gazdaságilag rentábilis módon.

A kérdés ma inkább úgy vetődik fel, hogy kinek a termékét vegyük meg, kiben lehet bízni. A korrekt válasz erre a következő. Hogy ki milyen célra, milyen megfontolással használja a világítást, annak a függvénye, hogy mit érdemes és mit szabad beépíteni. Például, otthon a garázsba teljesen megfelel egy nagyon olcsó távol-keleti fénycső, míg ipari, professzionális felhasználásra nem szabad ilyeneket megvenni. Három féle termék található a piacon, az árával arányos minőségű kínai lámpa, a közepes tudású, és drága multi termék, és néhány európai cég, mint az enerON, akik reális áron, kiemelkedő minőségű top LED fényforrásokat szállítanak.

világítás korszerűsítés - enerON

 

energiatakarékos led világítás korszerűsítés beruházás pénzügyi finanszírozás

Ledes világítás korszerűsítés. Mennyi pénzt hoz? Sokat. megtakarítás számítási példa  Egy átlagos ipari csarnok esetében egy felújítási ciklus alatt akár 80-100 millió forintot, ez pedig nem jelentéktelen összeg. A ledes világítás korszerűsítés ma már a legjobb műszaki és gazdasági megoldás, ami tartós, megbízható, és gyorsan megtérül. Elindításához nem kell más, csak kapcsolatba lépni velünk. Szükség esetén nem csak kiváló termékeket nyújtunk, hanem tervező és kivitelező partnereink együttműködésével, a komplett világítás felújítás minden feladatát elvégezzük.

Felújítás beruházás nélkül. Amennyiben szeretné a világítási költségeket csökkenteni, de belső okok miatt kevés a pénzügyi forrás, szűkös a keret, akkor egyedi megállapodással, arra is van lehetőség, hogy akár kiadás és beruházás nélkül is megvalósíthassa világítás felújítási céljait. Beruházás pénzügyi finanszírozás. Ebben a pénzügyi konstrukcióban a korszerűsítés gazdasági eredménye nem évek múlva jelentkezik, hanem már az első hónapban, azonnal többlet nyereséget hoz.

Nem érdemes várni. A tény az, hogy minden hónap régi világítás háromszoros kiadás.

Chrome 1024x768    all rights reserved © enerON 2009      enerON Europe Magyarország Kft.