enerON Magyarország Ltd

európai led világítástechnika

  enerON
       a led fénycső specialista  

 

enerON » megoldások » megtakarítás

világítási energia költség megtakarítás eneron professzionális led világítástechnika

világítási költség megtakarítás

 

Európai minőségi termékek, a világon ma elérhető egyik legjobb fényforrások. Általános és speciális alkalmazásokra, ipari, irodai, kereskedelmi helyekre, irodákba, üzemcsarnokokba, raktárakba, magasraktárakba, boltokba, üzletekbe.

led világítás korszerűsítés energia költség csökkentés finanszírozás megoldások


világítás energia árakNem nélkülözve némi iróniát, azt mondhatjuk, hogy az energiagazdálkodás legáltalánosabb  módja az, amikor egyszerűen kifizetik a beérkezett energiaszámlákat… Pedig a pazarlást, ma már kevesen engedhetik meg.

Az energiával spórolni kétféle módon lehet. Úgy, hogy olcsóbban vásárolunk, és úgy, hogy kevesebbet használunk.

A világ energetikai helyzetét tekintve,  az bizonyos, hogy az energia árak egyre magasabbak lesznek. Az európai átlag eddig is évi 8% volt, a magyarországi árak helyzete miatt még körülbelül további 35-60% emelkedés várható.

A tapasztalat azt mutatja, hogy azok a cégek maradnak talpon, azok növekednek, ahol nem csak kívülre, a piacra figyelnek, hanem belülre, a belső folyamatokra is. A fejlesztésekre, a hatékonyság növelésre, a lehetséges megtakarításokra. Az energia költség csökkentésre.

a  megoldás  a  led világítás  korszerűsítés  dupla fény  fele költség

izzó malacperselyKimagasló, 70-80% megtakarítást lehet elérni a régi világítási rendszerek korszerűsítésével, a ma már ténylegesen elavultnak számító fénycsövek és fémhalogén lámpák kiváltásával. A fényforrások új generációja, a LED világítás már nem a jövő, hanem már a jelen technikája. Hosszú élettartamú, nagy megbízhatóságú termékek, melyek elérhetők ipari, irodai, és kereskedelmi felhasználásra is. A régi, nagy fogyasztású világítási rendszerek felújításához európai minőségű és európai színvonalú LED lámpákat LED fénycsöveket nyújtunk, melyek nem igényelnek átalakítást, egyszerűen és gyorsan beszerelhetők, valóban sok évig üzemelnek, és jelentős költségcsökkenést hoznak a felhasználóknak. 

Ingyen világítás ??? IGEN.

Olyan is előfordul, hogy egy cégnek nincsen pénze beruházásra, pedig fontoslenne az energia és világítási költségek csökkentése, de éppen arra nincsen pénze, hogy spóroljon. Ilyen esetekben is van megoldás, mert ha szükséges, megfinanszírozzuk a világítás felújítását. Így akár egyetlen forint beruházás nélkül juthat jelentős többlet nyereséghez, mert a havonta megtakarított összeg egyik részéből kijön a havi fix részlet, míg a másik része azonnali tiszta haszon. Nem évek múlva, hanem rögtön, már az első hónaptól kezdve. Nem érdemes várni, mert addig minden hónap többszörös kiadás.

eneron professzionális led világítástechnika öt év európai garancia

Chrome 1024x768    all rights reserved © enerON 2009      enerON Europe Magyarország Kft.